Tavane mate

Tavanele extensibile mate aduc  un nou element de modernitate si eleganta prin capacitatea lor de a decora armonios si cu bun gust orice incapere. Paleta de culori este bogata in culori si nuante placute, fiind usor de asortat cu multe elemente de mobilier si tapiterie.

Efectul final este cel al unui tavan obisnuit zugravit cu vopsea lavabila. Diferenta consta in faptul ca tavanul este foarte neted si uniform, nu exista urme de rola de zugravit si acest rezultat ramane in timp.

Tavanele extensibile pot micsora efectiv spatiile coborand nivelul tavanelor, sau pot acoperi tubulaturi, cabluri sau alte instalatii care sunt localizate deasupra tavanelor.  

Nota.  Acest produs inlocuieste: tavane de gipscarton, tavane casetate, tencuieli si alte finisaje uzuale care necesita timp tehnologic mult mai indelungat.  Pentru realizarea lor, se monteaza pe conturul suprafetei de lucru un profil in care se instaleaza ulterior membrana pvc, incalzind zona de lucru la 60/70 grade Celsius.  Spatiul minim pierdut  este de 1 centimetru, procedura de montaj este foarte curata si realizabila in timp record. (este nevoie de aproximativ 2 ore pentru montajul unei suprafete de 20 m2).