Tavane si pereti textili acustici

Tavanele si peretii textili acustici adauga o componenta foarte importanta tapetului decorativ, si anume aceea de a absorbi sunetele. Aceasta inseamna ca in teatre, cinematografe, studiouri, oficii mari, sali de conferinta, putem avea nu doar tapet decorativ ci tavane si pereti textili acustici, pentru a imbunatati pe langa aspectul vizual si pe cel acustic. Aceste produse sunt disponibile in diverse nivele ale capacitatii de penetratie si de absorbtie a sunetului, toate cu reflexia sunetului redusa, facilitand astfel diferite nivele de absorbtie.

Tavanele si peretii textili acustici au proprietati de absorbtie a zgomotelor de pana la 80%, furnizand asadar un confort sonor superior. Produse disponibile si in versiunea ignifuga.

Nota.  Acest produs inlocuieste: tavane si pereti de gipscarton, tavane casetate, tencuieli si alte finisaje uzuale care necesita timp tehnologic mult mai indelungat.  Pentru realizarea lor, se monteaza pe conturul suprafetei de lucru un profil in care se instaleaza ulterior membrana textila.  Atat in cazul tavanelor cat si al peretilor,  spatiul minim pierdut  este de 1 centimetru, procedura de montaj este foarte curata si realizabila in timp record. (este nevoie de aproximativ 2 ore pentru montajul unei suprafete de 20 m2).