Tavane si pereti translucizi iluminati

Design modern si de efect fara candelabre sau lampi la vedere. Lumina in cazul acesta vine indirect prin tavan... Transparenta materialului permite instalatiilor de iluminat aflate in spatele tavanului sa difuzeze lumina prin acesta, creeand astfel efecte speciale de iluminat.

Prin folosirea tavanelor si a peretilor translucizi iluminati decoram interioarele folosind tehnologii de ultima generatie. Tavanul sau peretele devin astfel o sursa de lumina de intensitate mai mare sau mai mica, in culori uni, multiple sau cu jocuri de lumini. Cu acest produs, putem creea efecte speciale prin proiectarea indirecta (cu proiectorul pozitionat in spatele acestora) de imagini, filme, jocuri cromatice.

Disponibil si in varianta pentru print.

Nota.  Acest produs inlocuieste: tavane si pereti de gipscarton, tavane casetate, tencuieli si alte finisaje uzuale care necesita timp tehnologic mult mai indelungat.  Pentru realizarea lor, se monteaza pe conturul suprafetei de lucru un profil in care se instaleaza ulterior membrana textila.  Atat in cazul tavanelor cat si al peretilor,  spatiul minim pierdut  este de 1 centimetru, procedura de montaj este foarte curata si realizabila in timp record. (este nevoie de aproximativ 2 ore pentru montajul unei suprafete de 20 m2).