Tavane si pereti uni si colorati

Cu ajutorul tavanelor si a peretilor textili va propunem o serie de solutii tehnice si decorative potrivite interioarelor dumneavoastra, care va ajuta sa creeati spatii unice. Efectele acestor tavane si pereti textili, produse de avantgarda, sunt uimitoare, reusind sa aduca o linie foarte speciala tuturor interioarelor.

Tavanele si peretii textili uni si colorati reprezinta o solutie rapida, practica si estetica, reusind astfel in putin timp sa avem tavane si pereti uniformi, fara nici o imperfectiune, in culoarea preferata. Rezistente in timp si fara a pune probleme de intretinere, aceste produse sunt ideale pentru orice spatiu.

Nota.  Acest produs inlocuieste: tavane si pereti de gipscarton, tavane casetate, tencuieli si alte finisaje uzuale care necesita timp tehnologic mult mai indelungat.  Pentru realizarea lor, se monteaza pe conturul suprafetei de lucru un profil in care se instaleaza ulterior membrana textila.  Atat in cazul tavanelor cat si al peretilor,  spatiul minim pierdut  este de 1 centimetru, procedura de montaj este foarte curata si realizabila in timp record. (este nevoie de aproximativ 2 ore pentru montajul unei suprafete de 20 m2).