Servicii la SUPERLATIV

  1. Consultanta tehnica specializata la locatie - nu doar masuratori, ci solutii croite pe necesitatile reale care vor imbunatati substantial modul de exploatare al produselor si, implicit, viata dumneavoastra.
  2. Intalnire la showroom cu un decorator specializat pentru o preselectie de materiale – alegem din colectii de peste 2000 produse
  3. Realizare de moodboard on site cu mostre de materiale – perdele si draperii, tapet, mobilier, corpuri de iluminat, tavane textile impecabile, rame tablouri si oglinzi, etc.
  4. Confectionarea produselor cu personal calificat si competent, utilaje performante si materii prime calitative.
  5. Montaj la locatie cu echipe specializate, mod de lucru atent, ingrijit si curat. Aranjare finala in cele mai mici detalii.
  6. Pentru toate produsele comercializate si montate asiguram garantie si asistenta in caz de necesitate.

CUM LUCRĂM?

Lucram la comanda si pe baza de proiect.

 

Ne adresam persoanelor care iubesc frumosul si apreciaza rafinamentul, eleganta si calitatea elevata.


Care este misiunea noastră?

Este aceea de a oferi colectii sofisticate de tesaturi, tapet, mobilier, corpuri de iluminat, rame pentru tablouri, tavane textile impecabile, toate intr-o foarte bogata selectie de modele, culori, texturi si de asemenea, de a realiza montajul acestora in cel mai profesionist mod.

Suntem pasionati si competenti, iar experienta castigata ne permite sa fim versatili in orice fel de proiect; stim ca, pentru a obtine maximul, fiecare spatiu necesita ca si punct de plecare de o minutioasa consultanta tehnica specializata.

De aceea, va asteptam la intalnirea programata la showroom-ul nostru cu proiectul spatiului pe care doriti sa il amenajati si cu cateva imagini reprezentative. Vom discuta despre ceea ce doriti sa realizam si vom intra in detalii referitoare la necesitatile dvs.

Personalizarea spatiului continua cu un studiu profund al fiecarei incaperi, pentru a ii putea evidentia caracteristicile si calitatile specifice. Aceasta parte include o cercetare unde se va face o analiza tehnica a spatiului, se vor releva masuratori si se vor propune solutii tehnice in acord cu caracteristicile spatiului, pentru a beneficia la maxim de potentialul fiecarei incaperi.

Urmărește-ne pe:


Urmeaza o analiza si un studiu de texturi si culori pentru a putea identifica cele mai potrivite materiale si aranjamente in functie de stilul casei si de personalitatea proprietarilor.


Livrarea, montajul si finisajul fiecarei lucrari in parte sunt proiectate pentru a intalni fiecare nevoie specifica si de a fi in linie cu filozofia noastra de a realiza produse unice si perfect personalizate pentru fiecare lucrare.


Procesul continua in strans contact cu beneficiarii pana la momentul in care proiectul va fi finalizat, aceasta insemnand montajul produselor finite.


Obiectivul nostru este acela de a realiza lucrari de o manufactura optima, personalizarea completa a spatiilor pentru a creea o ambianta sinergica si coeziva cu restul spatiului, creand in acest fel ambianta si atmosfera dorite.